Breaking news

Şapte românce joacă în calificări la BRD Bucharest Open 2018

loading...

România are şapte jucătoare în turneul de calificări la BRD Bucharest Open 2018 care începe azi la Arenele BNR din Bucureşti.

Jaqueline Cristian, Irina Bara, Alexandra Cadanțu, Nicoleta Dascălu, Irina Fetecău, Cristina Dinu și Andreea Prisăcariu sunt cele şapte românce care doresc să acceadă pe tabloul principal la BRD Bucharest Open.

Irina Bara este jucătoarea cu cel mai bun clasament din grupul româncelor. Irina a făcut recent rezultate bune în calificările de la Roland Garros, unde i-a lipsit o victorie să ajungă pe tabloul principal. A mers apoi și a făcut o finală pe zgură, în Ungaria, la Hodmezovasarhely, un ITF de 60k, unde a pierdut la Mariana Duque-Marino, și o semifinală la Ystad, în Suedia, la un ITF de 25k, înainte de a ceda în calificări la Wimbledon.

Dar rezultatul cel mai spectaculos reușit de Irina recent este în proba de dublu de la Roland Garros, unde a reușit, alături de Mihaela Buzărnescu, să meargă până în sferturile de finală ale competiției.

Jaqueline Cristian, va încerca să construiască pe experiența căpătată în ultimul an. Ea va debuta cu suedeza Cornelia Lister, un nume parcă predestinat să joace în Cotroceni.

Anul trecut, Jaqueline debuta în circuitul WTA chiar la București și obținea și prima ei victorie, cu Kateryna Kozlova.

Alexandra Cadanțu încearcă și ea să adune victorii și puncte pentru a reveni în prima sută mondială. Un prim pas este cu unguroaica Panna Udvardy, care a primit un wild-card în calificări.

Cristina Dinu o întâlnește pe Chantal Skamlova, Andreea Prisăcariu se duelează cu Sesil Karatantcheva, Irina Fetecău va juca împotriva Olgăi Ianchuk, iar Nicoleta Dascălu se va confrunta cu Ipek Soylu, din Turcia.

Gabriela Ruse, Andreea Roşca şi Miriam Bulgaru au primit wild carduri pe tabloul principal acolo unde au acces direct româncele Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan.

Intrarea este liberă în calificări, în zilele de 14 şi 15 iulie.

Program de joc prima rundă în calificări:
[1] D. Chiesa (ITA) vs. [WC] A. Bondar (HUN)
C. Lister (SWE) vs. J. Cristian (ROU)
R. Sramkova (SVK) vs. B. Eraydin (TUR)
A. Schaefer (GER) vs. [6] D. Radanovic (SRB)
[2] I. Bara (ROU) vs. A. Grymalska (ITA)
K. Zavatska (UKR) vs. P. Leykina (RUS)
A. Cadantu (ROU) vs. [WC] P. Udvardy (HUN)
M. Partaud (FRA) vs. [7] E. Rybakina (KAZ)
[3] G. Garcia Perez (ESP) vs. D. Seguel (CHI)
I. Soylu (TUR) vs. N. Dascalu (ROU)
[WC] I. Fetecau (ROU) vs. O. Ianchuk (UKR)
R. Jani (HUN) vs. [5] C. Buyukakcay (TUR)
[4] P. Badosa Gibert (ESP) vs. U. Eikeri (NOR)
C. Dinu (ROU) vs. C. Skamlova (SVK)
C. Liu (USA) vs. M. Osaka (JPN)
[WC] A. Prisacariu (ROU) vs. [8] S. Karatantcheva (BUL)

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata