Breaking news

Sandra Izbașa se retrage după Mondialele din Belgia

loading...

Sandra Izbașa, proaspăt câștigătoare a titlului de campioană națională la sol, a anunțat că indiferent de ce rezultate va obține la Mondialele din Belgia de la finele lunii septembrie, se retrage din gimnastică.

sandra izbasaSandra Izbașa a devenit duminică, în Sala Polivalentă din București, campioană națională la sol. Singurul aparat la care a concurat în cadrul naționalelor de gimnastică. Campioana Olimpică de la Londra, a evoluat impecabil la sol, fiind aplaudată frenetic de spectatorii prezenți în Sala Polivalentă.

A evoluat ultima în finala de la sol, dar arbitrele au nontat cel mai bine exercițiul Sandrei Izbașa. Pe locul doi s-a clasat Larisa Iordache iar pe locul trei Andreea Muntean.

La final de concurs, Sandra Izmbașa a spus jurnaliștilor că își dorește enorm să meargă la Mondialele din Belgia întrucât nu a mai mers la acestă competiție încă din 2007. După Mondiale, dubla campioană olimpică a spus că se retrage definitiv.

”Îmi doresc din suflet să particip la acest Mondial pentru că în 2007 a fost ultimul meu concurs de acest fel. Nu există niciun fel de presiune pentru mine, merg acolo să mă bucur de acest concurs, să retrăiesc încă o dată atmosfera unei competiţii mari, să îmi fac cât mai bine exerciţiul şi apoi să mă retrag frumos, indiferent de rezultat”, a spus Sandra Izbașa.

La Mondialele din Belgia, Sandra va evolua doar la sol, aparatul ei de suflet. Sandra Izbașa a devenit campioană olimpică la sol la Olimpiada de la Beijing și campioană olimpică la Londra la sărituri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata