Breaking news

Rusia a făcut public logo-ul Cupei Mondiale din 2018

loading...

Rusia a dezvăluit emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, în cadrul unui eveniment la care a participat şi preşedintele FIFA, și care a avut loc la Teatrul Balşoi din Moscova.

logo mondial fotbal 2014Emblema Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 a fost făcută publică de cosmonauţii Maxim Suraev, Elena Șerova şi Aleksandr Samokutiaev de pe Staţia Spaţială Internaţională.

După care, logo-ul a fost proiectat pe Teatrul Balşoi din centrul Moscovei.

Evenimentul a avut loc în cadrul unui show de televiziune, în prezența preşedintelui Comitetului Local de Organizare, Vitali Mutko, şi a lui Fabio Cannavaro, căpitanul naţionalei Italiei.

Blatter, preşedintele FIFA, a precizat că logo-ul va arăta “inima şi spiritul” Rusiei, emblema reprezentând trofeul Cupei Mondiale în roşu şi albastru, culori din steagul Rusiei, ornat cu auriu.

 

Prezent la evenimentul din capitala Rusiei, preşedintele FIFA a declarat că emblema Campionatului Mondial din 2018 reflectă “nu numai inima Rusiei, ci şi sufletul acestei ţări”.

Cupa Mondială Brazilia 2014 a fost bună. În Rusia, în 2018, vom avea un Campionat Mondial mai bun deoarece fotbalul se va îmbunătăţi în aceşti patru ani”, a declarat președintele FIFA, Joseph Blatter.

Vladimir Putin a dat asigurări că nu vor exista probleme în ceea ce priveşte organizarea: Rusia va asigura pregătirea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 la termenul stabilit şi la cel mai înalt nivel.

11 oraşe din Rusia vor găzdui meciurile din cadrul Campionatului Mondial din 2018. În total se vor juca 64 de partide, pe 12 arene. În capitala Rusiei, se vor disputa meciuri pe două stadioane, Luzhniki şi Spartak Moscova.

Rusia a anunţat că va aloca 15,6 miliarde de dolari pentru organizarea Cupei Mondiale de Fotbal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata