Breaking news

RUNFEST 2015 se lansează odată cu primăvară

loading...

2015 vine cu noutăţi în calendarul RUNFEST, programat de MPG: mai multe evenimente de alergare, locaţii noi cu trasee frumoase în natură, beneficii sporite, un proiect umanitar care va îndeamnă la fapte bune şi experienţe unice.

runfest 2014Ediţia de primăvară a RUNFEST va lua startul într-o zona deosebit de atractivă, în imediată vecinătate a Phoenix Aventura Parc, de pe malul lacului Cernica. Pe 19 aprilie 2015, toţi iubitorii de mişcare sunt invitaţi să alerge şi să se bucure de o zi în natură în această zona pitorească din apropierea Bucureştiului. Evenimentul va oferi trasee noi şi curse adaptate pentru adulţi şi copii, indiferent de nivelul de pregătire.

“La ediţia din 2014 am avut parte de mulţi alergători, cu multă energie şi dorinţa de distracţie, care au fost însoţiţi şi susţinuţi la competiţie de rude, prieteni şi colegi şi au avut ocazia să petreacă împreună o zi frumoasă şi caldă de toamna în natură. Cum am primit multe solicitări de la participanţi să organizăm acest concurs şi într-o altă perioada din an, am hotărât să le dăm curs în sezonul de primăvară. Vom organiza două evenimente sportive mari destinate amatorilor de mişcare în pădurea Cernica, o locaţie ofertantă din multe puncte de vedere: sâmbătă, pe 18 aprilie, va avea loc Ziua B, un maraton de ciclism MTB aflat la a două ediţie, destinat celor pasionaţi de acest sport, iar duminică, pe 19 aprilie, va avea loc a treia ediţie a crosului RUNFEST”, a declarat Cătălin Mocuţa, preşedintele agenţiei de marketing sportiv MPG.

Traseele noi şi potecile create de natură vor face cu siguranţă deliciul iubitorilor de sport. Pentru adulţi am pregătit curse atractive şi variante de cros, în funcţie de rezistenţă fiecăruia. La categoria Individual Open sunt disponibile trei trasee: de 6, 10 şi de 20 de kilometri.

Cei care vor să se bucure de spiritul competiţional în echipa pot opta pentru Ştafeta, iar fiecare dintre cei 2 participanţi va parcurge o tură de traseu cu lungimea de 6 kilometri.

Pentru copii, noutatea acestui an este scăderea pragului de vârstă, de la 8 la 6 ani. Toţi cei care au vârste cuprinse între 6 şi 13 ani vor putea face mişcare pe traseul special cu lungimea de 2 kilometri. Juniorii, cu vârste între 14 şi 17 ani, vor alerga două ture pe traseul creat pentru copii, pentru a încheia cursa de 4 kilometri destinată acestei categorii.

O altă veste bună este că aceea că pentru copii este disponibilă o taxa unică de participare de 25 de lei! Pentru cei care au minim 14 ani, taxa de participare va diferi în funcţie de perioada de achitare a acesteia. Aşadar, grăbiţi-va să va rezervaţi un loc la ediţia de primăvară a RUNFEST la preţul minim valabil până pe 15 martie! Înscrierile sunt deschise online pe www.runfest.ro.

În acest an, concurenţii se vor bucură de mai multe beneficii şi servicii la zona de start a RUNFEST. Pachetul competiţional include: tricoul ediţiei de primăvară RUNFEST; număr de participare, cu cip de unică folosinţă; un voucher Gold Nutrition în valoare de 20 lei; medalie de Finisher care va fi acordată participantului după ce trece linia de sosire, precum şi o binemeritată porţie de paşte Barilla, în sos Barilla, la finalul competiţiei. Ocupanţii podiumului de la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu premii atractive oferite de sponsorii evenimentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata