Breaking news

Ronald Gavril, eşec în meciul pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie!

loading...

Ronald Gavril, românul crescut şi impresariat de celebrul de Mayweather, a fost învins duminică dimineaţă, de către mexicanul David Benavidez.

Românul a luptat eroic timp de 12 runde, dar nu a reuşit nici de astă dată să îl învingă pe puştiul de 21 de ani,

Pentru a doua oară la rând, româul a ratat și a doua oportunitatea deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

Meciul a fost controlat de la un cap la altul de mexican, campion mondial la categoria supermijloice care îşi păstrează astfel centura WBC.

Rapid și puternic, tânărul campion l-a tocat pe Gavril cu o stângă devastatoare. Gavril a încasat pumn după pumn, lovituri care ar fi trimis la podea luptători mai experimentați. Românul s-a clătinat serios în runda a patra, zdruncinat de un upercupet trimis de Benavidez.  S-a ales cu arcada stângă tăiată și cu nasul spart, însă a dus lupta până la sfârșit.

Roland Gavril a pierdut categoric, doi dintre arbitri i-au dat toate rundele lui Benavidez, 120-108, în timp ce al treilea i-a acordat una și românului, 119-109.

Ronald Gavril are 18 victorii și două înfrângeri la profesioniști, ambele în faţa mexicanului. David Benavidez are de azi 19 victorii și nicio înfrângere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata