Breaking news

Românii se îmbogățesc jucând la pariurile sportive

loading...

Românii sunt împătimiți ai pariurilor sportive și al jocurilor de noroc, și mulți dintre ei chiar reușesc să câștige bani frumoși din această pasiune.

pariuri sportiveLunar, peste 1,5 milioane de români joacă la pariuri sportive în speranța că vor da lovitura, și unii chiar reușesc acest lucru.

Dacă pentru unii dintre români jocul la pariuri sportive reprezintă doar o cale de relaxare, de  distracție, alții văd pariurile sportive ca o eficientă metodă de a investi și de a obține profituri considerabile.

În 2013, trei români au dat lovitura jucând la pariuri sportive. În luna mai, un român a dat lovitura cu un bilet care a costat doar cinci lei. A mizat pe 23 de meciuri și a câștigat 6.454 de lei, însă suma a fost dublată datorită bonusului oferit de casa de pariuri, suma totală ajungând la 12.903 lei.

Un câștig fantastic a reușit în iulie 2013, un timișorean, împătimit al fotbalului, a jucat de zece oi același bilet și a câștigat 82.000 de lei.

În decembrie 2013, un bărbat din Târgu Jiu a dat lovitura la pariuri sportive câștigând 70.000 de lei cu un bilet care a costat doar doi lei.

Câștigurile din pariuri sportive țin de experiența jucătorilor, de suma pariată dar și de noroc și intuiție. Ponturi pariuri sunt oferite chiar de agențiile online care încurajează astfel pariorii să investească sume mai mari de bani în speranța unor câștiguri pe măsură.

Cei care joacă la pariuri sunt de obicei pasionați și de sportul pe care pariază. În topul preferințelor la pariuri sportive se află meciurile de fotbal, urmate de cele de tenis, handbal și baschet.

Conform unor sondaje făcute casele de pariuri, 50% dintre români care joacă pariurile sportive online, sunt absolvenți de liceu, 23,2% cu facultate, 15,5% au 8 clase, 5,4% au masterat și doctorat, iar 5,9% alte studii.

Același studiu relevă că 51,1% din cei pasionați de pariuri sportive au vârsta cuprinsă între 15-24 ani și 13,4 % au vârsta cuprinsă între 14-17 ani. Acest lucru relevă faptul că tinerii își doresc inconștient sau conștient să câștige bani ușor.

Aproximativ 40% dintre românii care joacă la pariuri o fac pe internet întrucât facilitățile sunt net superioare față de o agenție clasică de cartier. Agențiile online oferă și bonusuri pentru cei care se înscriu prima dată, au șansa să facă combinații în timp real, chiar în timpul derulării competiției sportive, stând comozi acasă, într-o cafenea sau oriunde au o conexiune la internet. Practic, fenomenul “web” a adus jocul de noroc în fiecare casă spre bucuria agențiilor de pariuri.

Dintre cei care câștigă la pariuri, 48,5% dintre cei care câștigă la pariuri, și-au dublat banii, 17,5% și-au triplat banii, 3% au câștigat minim de 50 ori suma investită, 2,7% minim de 100 ori suma, 12,6% minim de 10 ori suma și 15,7% minim de 5 ori suma pariată.

40% dintre pariori joacă de 2-3 ori pe săptămână, 37,1% joacă zilnic, 12,5% joaca de câteva ori pe lună și 10,5% pariază ocazional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata