Breaking news

România, victorie zdrobitoare în partida cu Ungaria, la Europeanul de Handbal

loading...

România a defilat în partida cu Ungaria, duminică, la Helsingborg, în primul său meci din Grupa principală II a Campionatului European din Suedia. Tricolorele și-au luat revanșa după înfrângerea din finala Trofeului Carpați disputată la Cluj Napoca.

romania-ungariaRomânia a debutat cu o victorie mare în Grupele Principale la Europeanul din Suedia. Tricolorele au dominat clar partida cu unguroaicele de la cap la coadă. La finalul primei reprize, România conducea cu 7 goluri diferență, scor 15-8, iar la pauză au intrat cu un avantaj de 6 goluri, scor 15-9.

În minutul 34, România s-a desprins la nouă goluri, 18-9, cea mai mare diferență din acest meci, înregistrată apoi în mai multe rânduri.

România a câștigat partida cu Ungaria la o diferență de opt goluri, scor 29-21. Cristina Neagu a fost MVP-ul meciului, cu cele 10 goluri marcate.

Danemarca ocupă primul loc, cu 4 puncte (+8), urmată de Norvegia, 4 p (+4), ambele cu un joc mai puțin, România, 4 p (+11), Cehia, 2 p (-1), Rusia, 2 p (-5), Ungaria, 0 p.

România va juca următorul meci marți, de la ora 17,15 (ora României), cu Cehia. dacă învinge și Cehia, România are mari șanse să ajungă în semifinalele competiției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata