Breaking news

România va juca cu Suedia în barajul din Cupa Davis

loading...

România va juca împotriva Suediei, pe teren propriu, în septembrie, în meciul de baraj pentru menținerea în Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis.

cupa davisEchipa masculină de Cupă Davis a României va înfrunta jucătorii din Suedia, pentru a putea să se mențină în Grupa I a Zonei Europa – Africa.

Este pentru a treia oară când România joacă cu Suedia în Cupa Davis. Primele două partide fiind adjudecate de suedezi.  în 1979, Suedia se impunea cu 3-2 la București, când Bjorn Borg obținea victorii la simplu cu Ilie Năstase și Dumitru Hărădău, precum și la dublu, și în 2009, la Helsingborg, cu 3-2, când Robin Soderling făcea trei puncte pentru scandinavi (la dublu cu Lindstedt).

Partida dintre România și Suedia va avea loc în perioada 12-14 septembrie, la București. Suedia a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 4-1, în weekend, la Malmo, în turul al doilea al acestui eșalon valoric.

România fusese învinsă tot de Ucraina, cu 3-1, la Dnepropetrovsk, în primul tur, la începutul lunii februarie 2014

Dacă va pierde cu Suedia, România mai are o șansă de a evita retrogradarea, să învingă în ultimul tur al barajului (24-26 octombrie) învinsa dintre Letonia și Austria.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata