Breaking news

România TV transmite turul barajului Grecia – România

loading...

România TV, sah mat la TVR și Antena 1. Televiziunea de știri a lui Ghiță va transmite partida de fotbal Grecia – România de pe 15 noiembrie.

romania tv  meci fotbalManșa tur a barajului de calificare dintre Grecia și România, se vede în direct la România TV. După ce TVR  a refuzat să cumpere drepturile tv pentru manșa tur a barajului, pe fir a intrat România TV.

Pe 15 noiembrie, la Pireu va avea loc meciul tur al play-off-ului de calificare la Cupa Mondială, Grecia-România. TVR s-a retras de la licitație pentru drepturile tv, după ce Consiliul de Administrație a cerut deducerea sumei de 270.000 de euro cerută inițial de forul continental pentru meci.

Se zvonise că atât turul cât și returul se va transmite în România de către Antena 1. Însă până la urmă drepturile tv au ajuns la România TV. Care transmite astfel, în premieră un meci al naționalei de fotbal a României. Și nu oricare, ci unul crucial la care milioane de români se vor uita.

În joc este calificarea României, după o pauză de 16 ani, la un Campionat Mondial. România joacă pentru a doua oară baraj pentru accederea la turneul final, după ce în 2002 l-a pierdut pe cel disputat cu Slovenia.

Partida retur dintre România și Grecia se va disputa pe 19 noiembrie, pe Național Arena din București, și va fi transmisă în direct de Antena 1.

loading...
2 Comentarii
  1. Anonymous spune

    sport romania tv transmite turul barajului grecia-romania.

  2. San Stef spune

    Foarte frumos, avand in vedere ca televiziunea nationala nu si-a aratat deloc interesul pentru preluarea drepturilor de transmiterere a meciului Grecia-Romania LIVE. Hai Romania la mondiale!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata