Breaking news

România, triplă Campioană Mondială la Gimnastică Aerobică

loading...

Gimnaștii români au strălucit din nou la mondiale. România a cucerit trei medalii de aur și două de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun din Mexic.

romania medalii mondiale aerobicGimnaștii români se întorc acasă cu tolba plină de medalii: trei de aur și două de argint.

În proba de perechi mixte, Marius Ciprian Petrușe și Maria Bianca Becze și-au adjudecat aurul, cu 21,125 puncte. Francezii Benjamin Garavel și Aurelie Joly au primit argintul acumulând  un total de  21,100 puncte, iar rușii Denis Solovev și Duhik Djanazian, bronzul cu 20,800 puncte. Perechea formată din Dacian Nicolae Barna și Alina Radu, a ocupat locul 7, cu 20,450 p.

La trio, echipa formată din: Oana Corina Constantin, Anca Claudia Surdu, Andreea Bogati a câștigat medaliile de aur, cu 21,541 puncte, devansând China 1, 21,350 puncte, și Coreea de Sud, 21,100 puncte.

Cel de-al treilea titlu mondial al României este cel de la grup. Anca Claudia Surdu, Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Bianca Maria Gorgovan s-au impus cu 21,705 puncte, fiind urmate în ierarhia finală de Franța, 21,527 puncte, și China, 21,525 puncte.

Rchipa formată din: Corina Constantin, Bianca Becze, Marius Petrușe, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Alina Radu și Marius Gavriloaie, a obținut medaliile de argint în proba pe echipe.

În timp ce Oana Corina Constantin a luat argint la individual feminin, unde a fost notată cu 22,000, după Lubov Gazov (Austria), cu 22,150 p.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata