Breaking news

România, dezastru la Mondiale. Atleții nu au câștigat nicio medalie

loading...

România nu a câștigat nicio medalie la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova. Din cei 17 atleți calificați la mondiale, doar 5 dintre ei au prins o finală.

ancuta bobocel moscovaDezastru total pentru delegația României la actuala ediție a Mondialului de Atletism de la Moscova. Atleții români se întorc acasă cu mâna goală, adică fără nicio medalie.

Marian Oprea, ultima speranță românească la o medalie în capitala Rusiei, a terminat duminică seară, finala de triplusalt abia pe locul 6, cu 16.82 metri.

Din cei 17 sportivi calificați la mondiale, doar cinci au reușit să acceadă și într-o finală la Moscova.

Ancuța Bobocel este prima româncă calificată într-o finală la Mondialele din Moscova. Atleta a terminat pe șase cursa de 3000 m obstacole cu un timp de 9 minute 35 de secunde și 78 sutimi.

Marius Cocioran a terminat finala de 50 km marș, pe locul 40 cu un timp de 4 ore 4 minute și 23 de secunde.

Bianca Perie este ce-a de-a treia sportivă din România care a prins o finală la Moscova.

Ștafeta feminină de 4×400 m a României, formată din Alina Andreea Panainte, Adelina Pastor, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor, s-a clasat pe locul 7 în finala mondială, cu un timp de 3 minute, 28 de secunde și 40 de sutimi.

La mondialele de atletism de la Daegu din 2011, delegația României a avut doar 8 atleți, fără ca vreunul din ei să câștige vreo medalie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata