Breaking news

România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2015 din Danemarca

loading...

Echipa națională de handbal a României a izbutit să se califice sâmbătă, la Mondialul din luna decembrie, găzduit de Danemarca. Calificarea a fost obținută în curda faptului că România a pierdut partida retur cu Serbia, de sâmbătă de la Cluj.

romania handbal mondiale mancedoniaRomânia a fost cât pe ce să scape printre degete, calificarea la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din decembrie 2015.

Victoria la șase goluri obținută în manșa tur disputată sâmbăta trecută în Sala Sporturilor din Kraljevo, din Serbia, România a jucat extrem de slab în partida retur disputată la Cluj, în prezența a peste 7000 de spectatori.

Tricolorele au bifat mai multe ratări și suspendări de câte două minute, decât numărul golurilor.

După primele 30 de minute de joc, tricolorele au intrat la pauză cu un avantaj de un gol, scor 12-11.

Repriza a doua a aparținut în totalitate sârboaicelor care au marcat pe bandă rulantă din toate pozițiile, extrem de lejer.

În schimb, româncele ratau magistral chiar și aruncările de la șapte metri.

Din cele șase aruncări de la șapte metri, româncele au ratat patru. Cristina Neagu, deși a ratat două aruncări de la șapte metri, bifând una singură, a reușit să marcheze 7 goluri în partida retur cu Serbia.

În ciuda înfrângerii la patru goluri, România merge la turneul final din luna decembrie din Danemarca. Astfel că România bifează cea de-a 22-a calificare consecutivă la Campionatul Mondial.

România este singura țară din lume care reușește să se califice la toate edițiile competiției supreme din handbalul feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata