Breaking news

România s-a calificat în semifinalele turneului de minifotbal miniEURO 2014

loading...
0 6

Naționala de minifotbal a României s-a calificat, sâmbătă noapte, în semifinalele Campionatului European de Minifotbal, desfășurat la Herceg Novi în Muntenegru.

romania minieuro 2014România a disputat sâmbătă două partide. Prima în optimi cu Republica Moldova, scor 2-0, iar a doua în sferturi cu Croația, adjudecată de tricolori cu 3-2.

În optimi de finală, Radu Burciu  a deschis scorul în partida cu Republica Moldova, în minutul 12, iar Nicolae Constândana a făcut 2-0 în minutul 36.

În sfertul de finală disputat cu Scotia, România a condus  cu 2-0 prin golurile marcate de Cosmin Crăciun în minutele 10 și 14, dar s-a văzut egalată de scoțieni prin golurile marcate în minutele 23 și 25. Chivu a marcat însă în minutul 30 golul victoriei și a dus România în semifinalele miniEURO 2014.

trecut prin momente extrem de dificile. A avut 2-0, dupa dubla lui Craciun, insa a fost egalata in repriza secunda. Pe final de meci, Chivu a reusit sa marcheze golul de 3-2, cu care Romania isi asigura prezenta in semifinale

În primul meci, din Grupa C, elevii lui Tiberiu Lajos au învins Slovenia cu 2-1, graţie golurilor marcate de Adrian Călugăreanu şi Răzvan Radu. În partida cu Lituania, românii s-au distrat, reușind să câștige cu 8-0, prin golurile marcate de Adrian Călugăreanu (2), Răzvan Radu (2), Cosmin Crăciun, Alin Iacob şi Gabriel Tănase (2). România a câștigat și duelul cu Grecia din Grupa C, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Adrian Călugăreanu.

Duminică, România va juca semifinala cu Cehia, de la ora 16.00, partida fiind transmisă în direct de Sport.ro.

În mod normal, orașul israelian Eliat a fost desemnat gazdă a miniEuro 2014, de către Federația Europeană, numai că războiul cu Fâșia Gaza a făcut ca întrecerea fotbalistică să fie găzduită de Herceg Novi în Muntenegru.

România a câștigat primele patru ediții ale miniEuro, după succesul obținut la Bratislava (2010), Tulcea (2011), Chișinău (2012) și Rethymno (2013).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata