Breaking news

România, remiză albă cu Ungaria. Calificarea la Euro 2016 se amână

loading...

Tricolorii conduși de Anghel Iordănescu, nu au reușit să marcheze niciun gol în partida cu Ungaria, disputată pe Groupama Arena din Budapesta, în preliminariile EURO 2016 la fotbal.

ungaria - romaniaPartida Ungaria – România, din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, s-a încheiat cu o remiză albă.

România a dominat jocul, dar nu a reușit să câștige, după cum nici în tur (1-1) nu s-a putut impune, în ciuda faptului că a controlat meciul în cea mai mare parte a sa.

Răzvan Raț, căpitanul echipei naționale a declarat după meci că e un semnal de alarmă faptul că România a pierdut șefia Grupei F.

”Nu aș considera un rezultat echitabil scorul de astă seară. Pe final am avut mai multe șanse de a marca. 0-0 nu e un rezultat negativ, plecăm de aici cu o părere de rău că puteam face mai mult. A fost mai ușor decât ne-am așteptat. Echipa Ungariei nu e una de temut. La noi astă seară au fost multe lucruri care nu au mers. Erau lucruri care puteau  merge mai bine. E un semnal de alarmă că am pierdut șefia clasamentului. Avem un meci greu cu echipa Greciei. E o echipă care pare că e la pământ, dar e o echipă periculoasă care poate pune probleme”, a declarat Răzvan Raț.

Anghel Iordnescu, selecționerul echipei naționale a declarat la finalul meciului că România poate pierde calificarea la Euro și că Grecia este cea mai bună echipă din Grupa F.

”Sincer să fiu, rezultatul pare unul normal, în sensul că chiar dacă echipa națională a avut o repriză foarte bună, am controlat jocul, am avut o posesie prelungită, dar regret că am suferit la finalizare. Sunt două echipe puternice care își doresc calificarea, nu e ușor să joci în fața unei echipe cu gabarit care a jucat în fața a 20,000 de suporteri. repet, am făcut un joc bun, am jucat foarte bine tactic, am stat foarte bine în teren, regret că nu am avut mai multe ocazii pe poartă. Din punctul nostru de vedere poate că ne doream victoria, nu știu dacă suntem de locul șapte în Europa, dar suntem pe locul șapte. Nu cred că România trebuie să fie pe primul loc în Grupe, important e ca naționala să obțină calificarea. Se poate pierde calificarea. Grecia e cea mai bună echipă din grupă. Din păcate jucătorii noștri au probleme fizice, nu rezistă la efortul fizic”, a spus Anghel Iordănescu.

După această remiză albă, România a picat pe locul doi în Grupa F, după Irlanda și la distanță de trei puncte de Ungaria.

Pe 7 septembrie, România joacă pe Național Arena, următorul meci din preliminariile Euro 2016, cu naționala Greciei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata