Breaking news

România, remiză albă cu Kazahstan în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2018

loading...

România a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de fotbal disputată marți seară la Astana, cu naționala statului Kazahstan în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2018.

romania-kazahstan-fotbal-preliminarii-fifa-2018Tricolorii nu au avut succes pe terenul sintetic al kazacilor. După un 5-0 cu Armenia, România nu a reușit să marcheze nici măcar un gol în poarta adversarilor și pleacă acasă doar cu un punct care atârnă greu în calculul calificării la turneul din Rusia.

România a făcut un joc mai bun în prima repriză, însă a pierdut două piese importante, Grigore și Chipciu, ambii după intrări dure ale kazahilor, nesancționate de arbitru.

Partea secundă a fost mult mai slabă pentru tricolori, care au cedat fizic.

România a pierdut alte două puncte importante în această campanie, după 1-1 acasă cu Muntenegru în meciul de debut și 0-0 cu Kazahstan.

Kazahstan, care a remizat acasă și cu Polonia, 2-2, nu a mai învins pe teren propriu de opt partide, ultimul succes datând din septembrie 2014.

Marți seara mai au loc meciurile Polonia — Armenia și Danemarca — Muntenegru. România va juca următorul meci pe 11 noiembrie, cu Polonia, la București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata