Breaking news

România a pierdut primul meci din preliminariile Euro 2012 la handbal feminin

loading...

Naționala feminină de handbal a României a fost învinsă miercuri seară, de Norvegia, în primul meci din campania de calificare la Campionatul European din 2014.

handbal femininRomânia a pierdut partida cu Norvegia, disputată  în Arena ”Antonio Alexe” din Oradea, cu scorul de 25-23 (11-10), în Grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European din 2014.

Hanbalistele lui Tadici au avut o prestație bună în prima repriză, au condus cu 2-1, dar norvegiencele s-au desprins apoi la două goluri pe tabela de marcaj, 4-2 în minutul 13.

România a reușit să egaleze la 5 în minutul 20, dar Norvegia a plecat la cabine în avantaj (11-10), după golul reușit în ultimele secunde de Breivang.

În partea secundă, după mai multe atacuri irosite de ambele părți, Norvegia, campioana olimpică și mondială a punctat de două ori la rând și s-a dus în premieră la trei goluri, 13-10.

După 60 de minute de joc, Norvegia a câștigat cu scorul de 25-23. Partida retur cu Norvegia va avea loc pe 27 octombrie, la Bergen. Din grupa a 6-a a preliminariilor mai face parte și Belarus. Primele două clasate în grupă, se califică la turneul final din Croația și Ungaria.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata