Breaking news

România, medalie de argint la spadă masculin la Jocurile Europene de la Baku

loading...

Echipa masculină de sabie a României a cucerit vineri, medalia de argint la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan),fiind învinsă în finală de Italia, scor 45-44.  

tiberiu dolniceanuRomânia a pierdut în mod dramatic medaliile de aur la echipe masculin, la sabie.

Tricolorii fiind învinşi de italieni, la limită, scor 45-44.

În semifinale, România a învins Germania.

În sferturi, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea și Iulian Teodosiu s-au impus în fața Ungariei, cu scorul de 45-34, iar în finală tricolorii vor înfrunta formația Italiei (Massimiliano Murolo, Alberto Pellegrini, Luigi Miracco), care a dispus în cealaltă semifinală de Rusia, cu 45-42.

Dolniceanu l-a învins în semifinalele probei individuale la Baku pe italianul Luigi Miracco, scor 15-11. Miracco s-a impus, la rândul său, în fața lui Iulian Teodosiu, în sferturi, cu 15-10.

La Europenele de la Montreux, România a fost învinsă de Italia în semifinale, cu scorul de 45-32. Echipa Germaniei (Max Hartung, Matyas Szabo, Benedikt Wagner) s-a impus în finala cu Italia (Aldo Montano, Diego Occhiuzzi, Luca Curatoli), cu 45-44.

România a cucerit deja trei medalii în concursul de scrimă de la Baku, la individual, aur prin Ana-Maria Brânză (spadă), argint prin Tiberiu Dolniceanu (sabie) și bronz prin Simona Gherman (spadă). Și echipa feminină de spadă a României va evolua vineri în finală, la Baku, contra Estoniei.

Echipa masculină de sabie a României a obținut medaliile de argint la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), vineri, după ce a fost învinsă în finală de Italia la o singură tușă, cu 45-44.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata