Breaking news

România, locul 10 la Campionatul European de Polo de la Belgrad

loading...

România a încheiat participarea la Campionatul European de polo pe apă de la Belgrad, pe locul zece. Tricolorii au fost învinși în ultimul meci de la europene, de Franța, cu scorul de 12-6.

polo232Echipa națională de polo pe apă a României a ocupat locul 10 la Campionatul European de la Belgrad, după ce a fost învinsă categoric de Franța, cu scorul de 12-6, sâmbătă, în meciul pentru pozițiile 9-10.

Tricolorii au pierdut meciul practic în primul sfert unde au fost surclasați cu 6-1 de francezi.

Echipa antrenată de Dejan Stanojevic nu a reușit să revină în joc, a fost condusă și la opt goluri, 10-2, doar pe final reducând ecartul la șase goluri.

Tricolorii au terminat pe cel mai slab loc din ultimele cinci participări la Europene, la egalitate cu ediția din 2003. În 2006, România a ocupat locul 4, în 2008 a terminat pe 9, în 2010 s-a clasat pe 7, iar în 2012 și 2014 pe 8.

România avea asigurată participarea la turneul preolimpic de la Trieste, la care vor mai evolua Italia, Ungaria, Spania, Rusia, Franța, Germania, Olanda și Slovacia. De pe alte continente vor participa Canada, Kazahstan și Africa de Sud.

Tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, la ora 22,00 (ora României), la Hotelul Crowne Plaza din Belgrad. Turneul masculin va avea loc la Trieste (Italia), în perioada 3-10 aprilie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata