Breaking news

România joacă cu Ucraina în Davis la Arenele BNR

loading...

România va juca împotriva Ucrainei în turul doi al Grupei I a Zonei Euro-africane din Cupa Davis în perioada 7-9 mai, la Arenele “BNR” din Bucureşti.

davis_cup_700086839Echipa masculină de tenis a României va fi formată din Victor Hănescu (28 de ani, locul 39 în clasamentul ATP), Victor Crivoi (27 de ani, locul 131 ATP), Horia Tecău (25 de ani, locul 37 ATP la dulu), Marius Copil (19 ani, locul 315 ATP la dublu) şi rezerva Adrian Ungur (25 de ani, locul 164 ATP).

Cel mai bun jucător din echipa României, Victor Hănescu, resimte efortul depus în turneele la care a participat, dar speră să-i conducă pe tricolori, la sfârşitul săptămânii, spre succes în Cupa Davis, contra Ucrainei.

Va fi un meci greu, dar este unul important şi sper să fiu într- o formă bună. Sunt puţin obosit şi va trebui să-mi revin până la ora partidelor, mai ales că aici se joacă în sistem de cinci seturi. Ucraina are o echipă tânără şi îşi doreşte foarte mult victoria. Nu cred că adversarii noştri ştiu despre accidentarea lui Crivoi, iar prezenţa lui Adrian Ungur îi poate da puţin peste cap”, a spus, astăzi, Victor Hănescu.
Victor Crivoi nu va putea juca din pricina unei accidentări, locul acestuia urmând să fie luat de Adrian Ungur. Pe Horia Tecău, cel care va face pereche cu Marius Copil în meciul de dublu, duelul cu ex-sovieticii îl găseşte într-un moment favorabil.

Confruntarea va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, la Arenele BNR din Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata