Breaking news

România, evoluție penibilă la Olimpiadă. Handbalistele, umilite de Angola

loading...

România a debutat la Olimpiada de la Rio cu o înfrângere usturătoare în fața Angolei, una dintre cele mai slabe adversare din grupă. Angola a făcut ce a vrut cu tricolorele care au avut o prestație penibiliă.

romania - angola - rioNaționala feminină de handbal a României își poate lua adio de la o medalie olimpică, după ce sâmbătă noapte au încasat o înfrângere uriașă în partida cu Angola.

Medaliată cu bronz la Mondialul din 2015, România a fost învinsă fără drept de apel de Angola cu scorul de 23-19 (11-9), în primul său meci din Grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Angola, bronz la ultima ediție a Campionatului Africii, a umilit echipa României, pe care a condus-o în mai multe rânduri la cinci goluri.

Tricolorele au avut evoluții penibile în acest meci, singura care s-a ridicat la valoarea obișnuită fiind portarul Paula Ungureanu, care a avut 15 intervenții (39%).

Angola a început în forță meciul și a condus cu 3-0, în timp ce România a reușit să marcheze primul său gol abia în minutul 10 (1-3). Tricolorele au egalat scorul la 4-4 în minutul 14, iar la pauză erau conduse cu 11-9.

Dezastrul s-a produs în repriza a doua cânt africancele s-au impus cu 23-19 și produc una dintre cele mai mari surprize de la turneul de handbal feminin de la Olimpiadă.

În celelalte meciuri din Grupa A, Brazilia a dispus de Norvegia cu 31-28, iar Spania a întrecut Muntenegru cu 25-19.

Luni, România joacă cu țara gazdă, Brazilia, în timp ce Spania se va duela cu Norvegia, iar Angola cu Muntenegru. Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata