România, evoluție penibilă la Olimpiadă. Handbalistele, umilite de Angola

loading...

România a debutat la Olimpiada de la Rio cu o înfrângere usturătoare în fața Angolei, una dintre cele mai slabe adversare din grupă. Angola a făcut ce a vrut cu tricolorele care au avut o prestație penibiliă.

romania - angola - rioNaționala feminină de handbal a României își poate lua adio de la o medalie olimpică, după ce sâmbătă noapte au încasat o înfrângere uriașă în partida cu Angola.

Medaliată cu bronz la Mondialul din 2015, România a fost învinsă fără drept de apel de Angola cu scorul de 23-19 (11-9), în primul său meci din Grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Angola, bronz la ultima ediție a Campionatului Africii, a umilit echipa României, pe care a condus-o în mai multe rânduri la cinci goluri.

Tricolorele au avut evoluții penibile în acest meci, singura care s-a ridicat la valoarea obișnuită fiind portarul Paula Ungureanu, care a avut 15 intervenții (39%).

Angola a început în forță meciul și a condus cu 3-0, în timp ce România a reușit să marcheze primul său gol abia în minutul 10 (1-3). Tricolorele au egalat scorul la 4-4 în minutul 14, iar la pauză erau conduse cu 11-9.

Dezastrul s-a produs în repriza a doua cânt africancele s-au impus cu 23-19 și produc una dintre cele mai mari surprize de la turneul de handbal feminin de la Olimpiadă.

În celelalte meciuri din Grupa A, Brazilia a dispus de Norvegia cu 31-28, iar Spania a întrecut Muntenegru cu 25-19.

Luni, România joacă cu țara gazdă, Brazilia, în timp ce Spania se va duela cu Norvegia, iar Angola cu Muntenegru. Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

740 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*