Breaking news

România, egalată în ultima secundă de Danemarca, la Europeanul de Handbal Feminin

loading...
0 1

Echipa națională de handbal feminin a României a scăpat printre degete, o victorie mare la Europeanu din Ungaria și Croația, în partida cu Danemarca. Tricolorele au fost egalate în ultima secundă a meciului, marți seara, la Debrecen, în Grupa B a EURO 2014.

romania - danemarca - euro 2014România a condus în partida cu Danemarca până în minutul 51, dar a pierdut victoria în ultima secundă de joc.

După înfrângerea usturătoare de duminică, cu Norvegia, româncele au jucat mai bine în partida cu Danemarca, dar din păcate au ratat victoria în ultima secundă a meciului.

Danezele au reușit egalarea prin Thorsgaard, în ultima secundă de joc, după ce arbitrele au dictat pasiv la atacul tricolorelor.

România a început în forță partida și s-a distanțat rapid la patru goluri, în primele 5 minute de joc, scor 4-0. Grație jocului foarte bun, tricolorele au intrat la pauză cu avantaj de 4 goluri, scor 16-12.

După pauză, jocul româncelor s-a stins, iar danezele s-au apropiat pas cu pas iar în minutul 51, acestea au trecut pentru prima dată la conducerea jocului. Iar în minutul 60, au marcat golul egalării, iar partida s-a încheiat 29-29.

Cristina Neagu și Adriana Țăcălie au marcat fiecare câte zece goluri, fiind cele mai bune jucătoare din echipa României în partida cu Danemarca.

Este primul punct cucerit de România în Grupa B a Euro 2014, punct care menține naționala feminină în jocul calificării în grupele principale.

România trebuie să câștige ultima partidă din Grupa B, disputată pe 11 decembrie cu Ucraina, dacă vrea să acceadă în grupele principale ale Euro 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata