Breaking news

România, egal de lux în amicalul cu Italia, scor 2-2

loading...

România a terminat la egalitate amicalul cu Italia, disputat marți seară pe stadionul Renato Dall’Ara din Bologna. Partida s-a terminat cu scorul de 2-2.

italia - romaniaRomânia a deschis scorul în partida cu Italia în minutul opt prin golul marcat de Bogdan Stancu. Însă, după pauză, cvadrupla campioană mondială a întors scorul în decurs de zece minute.

Claudio Marchisio a egalat scorul la 1-1 prin golul marcat în minutul 55  din penalty, iar Manolo Gabbiadini a adus Italia în avantaj în minutul 66.

Florin Andone a smuls egalul, marcând pentru tricolori în minutul 88.

Anghel Iordănescu, neînvins în acest al treilea mandat al său, le-a oferit șansa debutului sub tricolor tinerilor Steliano Filip și Andrei Ivan.

Cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, și precedenta lor confruntare, din 7 noiembrie 2010, la Klagenfurt (Austria). Ambele echipe sunt calificate la EURO 2016.

Ambele echipe au evoluat cu banderole negre pe brațe, iar înaintea meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din clubul bucureștean Colectiv și a celor din atentatele teroriste petrecute vineri la Paris.

Jucătorii naționalei României au purtat tricouri personalizate cu numele celor care și-au pierdut viața în urma tragediei din clubul Colectiv. În locul tradiționalelor numere albastre, tricourile au fost inscripționate cu negru, cifrele fiind formate din numele celor care s-au stins din viață.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata