Breaking news

România, dezastru total la Mondialele de Atletism de la Moscova

loading...

În șase zile de concurs la Mondialele de la Moscova, atleții români au avut doar eșecuri pe bandă rulantă. Nicio medalie și doar trei calificări în finale.

atleti romani moscovaRomânii contabilizează eșec după eșec la Mondialele de Atletism de la Moscova.

Nicoleta Grasu a dat startul eșecurilor după ce în prima zi a ratat calificarea în finală. În calificări, românca a aruncat doar 56,31, al 22-lea rezultat.

Ancuța Bobocel este prima româncă calificată într-o finală la Mondialele din Moscova. Atleta a terminat pe șase cursa de 3000 m obstacole cu un timp de 9 minute 35 de secunde și 78 sutimi.

Bianca Răzor a reușit un Personal Best, de 51.49 secunde, în semifinalele la 400 m dar nu suficient cât să acceadă în finala mondială.

Ioana Doagă a terminat calificările la 1500 m, cu al 26-lea timp, fiind cronometrată în 4.09.78, insuficient pentru accederea în semifinale.

Marius Cocioran a terminat finala de 50 km marș, pe locul 40 cu un timp de 4 ore 4 minute și 23 de secunde.

Adrian Vasile a concurat în calificări la săritura în lungime, reușind doar 7.52 metri, al 25-lea rezultat al calificărilor, fără să poată accede în semifinale.

Mihai Donisan a concurat în calificări la săritura în înălțime unde a reușit un rezultat de 2,26 m, insuficient pentru finală.

Bianca Perie este ce-a de-a treia sportivă din România care a prins o finală la Moscova. Românca va concura vineri în finala de aruncare a ciocanului. În calificări, Perie a aruncat 71,32 m, rezultat cu care a ocupat locul 10 din cele 12 finaliste.

Mirela Lavric  a ratat calificarea în semifinale la 800 m după ce în calificări a avut al 31-lea timp – 2.10.37.

Andreea Ogrăzeanu a ratat calificarea în semifinale la 200 m după ce în calificări a alergat mult sub aşteptări,  23″83/100.

Speranţele delegaţiei române la Mondialele moscovite se concentrează, în ultimele 3 zile de întreceri, pe finalista la aruncarea ciocanului, Bianca Perie, triplusaltistul Marian Oprea, pe ştafeta feminină de 400 m.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata