Breaking news

România, condusă cu 2-0 de Ucraina în Cupa Davis. Hănescu și Ungur au luat bătaie

loading...

România este condusă de Ucraina, cu scorul de 2-0, după prima zi de dispută în Cupa Davis,  în turul I al Grupei I din Zona Euro-Africană.

adrian ungur si victor hanescu - cupa davisAdrian Ungur și Victor Hănescu au luat bătaie, vineri, de la ucrainienii Serghei Stahovski și Ilia Marcenko.

Adrian Ungur a început partida cu Serghei Stahovski, cu un brake dar rapid și-a pierdut serviciul. Ca mai apoi românul să cedeze primul set cu 6-3.

Ungur a început să joace și mai slab și a pierdut și setul doi cu 1-6. În setul al treilea, românul a dat șanse că poate reveni în meci, dar din păcate l-a pierdut și pe acesta cu 4-6.

Astfel că Ucraina a preluat conducerea cu 1-0, după prima partidă disputată.

A urmat apoi meciul lui Victor Hănescu aflat pe poziția 72 ATP, cu Ilia Marcenko, clasat abia pe locul 160 mondial.

Hănescu trebuia să câștige partida cu Marcenko pentru a egala scorul. Românul a condus cu 2-0, la seturi, a cedat setul trei cu 3-6. Iar în setul patru, Hănescu l-a pierdut în tie-break cu 6-7, deși a avut trei mingi de meci. Ucrainieanul a prins curaj și a câștigat setul cinci pe serviciul românului cu 6-4. Astfel că Ucraina conduce România cu un sec 2-0, după prima zi de Cupă Davis.

Dacă mâine, în partida de dublu, România nu se impune, pierdem șansa de a pătrunde în Grupa Principală a Cupei Davis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata