România conduce Ucraina în Cupa Davis

loading...

După două zile de Cupa Davis România conduce Ucraina cu 2-1 după ce perechea formată din  Victor Hănescu și Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina.

hanescu-bogdan-maranÎn prezența a 2.500 de spectatori, după mai bine de două ore de joc pe zgură, la Arenle BNR, tenismenii români şi-au adjudecat meciul de dublu. În primul set, românii au luat break-ul în game-ul al treilea, câştigând setul fără probleme, scor 6-4, după o jumătate de oră de joc, transmite mediafax.ro. Cel de-al doilea set a fost identic cu primul, scor 6-4, doar că break-ul a fost luat încă din primul game. În al treilea set, ucrainenii au anulat o minge de break a românilor, reuşind să echilibreze uşor partida.  Până la finalul meciului, Bubka şi Stahovski au cedat de tot iniţiativa, românii reuşind să câştige setul cu 6-2.

În prima zi a întâlnirii, Victor Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, scorul general devenind 1-1.

Mâine începând cu ora 12.00, se vor disputa meciurile de simplu dintre Victor Hănescu – Serghei Stahovski şi Adrian Ungur – Ilia Marcenko.

Țara învingătoare din acest meci va merge în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială iar  învinsa se va lupta pentru rămânerea în Grupa I.

442 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*