Breaking news

România conduce Ucraina în Cupa Davis

loading...

După două zile de Cupa Davis România conduce Ucraina cu 2-1 după ce perechea formată din  Victor Hănescu și Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina.

hanescu-bogdan-maranÎn prezența a 2.500 de spectatori, după mai bine de două ore de joc pe zgură, la Arenle BNR, tenismenii români şi-au adjudecat meciul de dublu. În primul set, românii au luat break-ul în game-ul al treilea, câştigând setul fără probleme, scor 6-4, după o jumătate de oră de joc, transmite mediafax.ro. Cel de-al doilea set a fost identic cu primul, scor 6-4, doar că break-ul a fost luat încă din primul game. În al treilea set, ucrainenii au anulat o minge de break a românilor, reuşind să echilibreze uşor partida.  Până la finalul meciului, Bubka şi Stahovski au cedat de tot iniţiativa, românii reuşind să câştige setul cu 6-2.

În prima zi a întâlnirii, Victor Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, scorul general devenind 1-1.

Mâine începând cu ora 12.00, se vor disputa meciurile de simplu dintre Victor Hănescu – Serghei Stahovski şi Adrian Ungur – Ilia Marcenko.

Țara învingătoare din acest meci va merge în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială iar  învinsa se va lupta pentru rămânerea în Grupa I.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata