Breaking news

România a ratat calificarea în semifinalele campionatului european de handbal feminin

loading...

România a fost învinsă miercuri seară, de Danemarca, în ultimul meci din Grupa a II-a Principală a Campionatului European de Handbal Feminin din Suedia și a ratat calificarea în semifinalele competiției.

romania-rusia-handbalRomânia a ratat șansa de a se bate pentru medalii la europeanul de handbal. Tricolorele au deschis scorul prin Eliza Buceschi prin lovitură de la 7 metri. Buceschi a reușit să marcheze primele 4 goluri pentru România, dintre care trei din lovitură de la 7 metri.

Româncele au făcut foarte multe greșeli atât în atac cât și în apărare, au pierdut foarte ușor mingi și au ratat nepermis de mult. La pauză, România era condusă cu 12-10.

Debutul reprizei a doua le-a găsit pe românce total debusolate, au încasat gol după gol și danezele s-au desprins la 6 goluri diferență în minutul 42.

Cristina Neagu nu a fost deloc în formă, golgheterul competiției a ratat pe bandă rulantă din toate pozițiile.

Tricolorele nu au reușit să se trezească la viață și au pierdut meciul cu 17-21 și au ratat calificarea în semifinalele europeanului. Era de ajuns un egal cu Danemarca și tricolorele se calificau în semifinale.

România a reușit la europeanul din Suedia, patru victorii cu Rusia, Croația, Ungaria și Cehia și două înfrângeri: Norvegia și Danemarca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata