Breaking news

România a pierdut partida cu Georgia din cadrul Rugby Europe Championship

loading...

România a fost învinsă, sâmbătă, pe Stadionul Arcul de Triumf din București, de Georgia, în cadrul unei partide din cadrul Campionatului European de Rugby.

Stejarii au bifat sâmbătă, al doilea eșec consecutiv la Campionatul European de Rugby. Naționala României a fost învinsă de Georgia cu scorul de 15-6, în ultimul lor meci din sezonul 2015 al Rugby Europe Championship.

Victorigramada rugbya i-a adus Georgiei, din nou Cupa ”Antim Ivireanul”, pusă în joc la fiecare joc dintre cele două echipe.

Duelul tradițional dintre cele două echipe a fost decis de precizia celor doi transformeri: dacă Merab Kvirikașvili a transformat toate cele cinci lovituri de pedeapsă de care au beneficiat oaspeții (25, 33, 37, 45, 64), Vali Calafeteanu a reușit doar una (15), ratând alte trei (30, 35, 39). Dănuț Dumbravă a transformat ultima lovitură de penalitate acordată ”stejarilor” (67).

România nu a câștigat niciuna din ultimele sale șase confruntări cu Georgia, obținând doar un egal, în 2013, pe teren propriu (9-9). ”Stejarii” s-au impus ultima oară în fața formației gruzine pe 13 martie 2010, la București, cu 22-10.

Rusia a învins-o sâmbătă, pe Portugalia cu scorul de 21-8.

Grație victoriei cu România, Georgia termină pe primul loc sezonul 2015 al Rugby Europe Championship, cu 21 puncte, urmată de România, 15 p, Rusia, 13 p, Spania, 9 p (5 j), Portugalia, 5 p, Germania, 1 p (4 j).

Țara Galilor a devenit principala favorită la câștigarea Turneului celor 6 Națiuni la rugby, după victoria zdrobitoare, cu 61-20 (14-13), înregistrată în fața selecționatei Italiei, sâmbătă, pe Stadio Olimpico din Roma, în ultima etapă a competiției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata