Breaking news

România a învins Ungaria și s-a calificat în grupele principale la Euro 2014

loading...
0 5

România s-a calificat joi seară în grupele principale ale Campionatului European de Handbal Feminin din Croația și Ungaria, după ce a învins la limită, Ungaria în ultimul meci din Grupa B.

romania handbal 2014Handbalistele au obținut joi seară o victorie la limită în fața ucrainiencelor, la doar un gol diferență. România reușind astfel prima victorie din grupa B a Euro 2014, după ce a pierdut meciul cu Norvegia și a terminat la egalitate partida cu Danemarca.

Tricolorele au condus tot timpul partida și chiar aveau un avans de 5 goluri în minutul 45. Dar, pe final, de meci, în ultimele zece minute, ucrainiencele au apăsat pedala și s-au apropiat la doar un gol diferență în minutul 59. Când Cristina Neagu a reușit să marcheze un col mare din lovitură de la șapte metri. Ca apoi și Ucraina să marcheze ultimul gol al partidei, tot din lovitură de la 7 metri.

Cristina Neagu a fost în mare formă și a reușit să marcheze zece goluri, din cele 23 ale României, ducând greul partidei. După 60 de minute de joc, și un final de infarct, România s-a impus cu 23-22 și merge în Grupele Principale ale Campionatului European de Handbal Feminin din Ungaria și Croația.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata