Breaking news

România a învins Spania la Euro și speră că mai poate ajunge în semifinale

loading...
0 6

Naționala feminină de handbal a României a învins Spania, în Grupa Principală I de la Europeanul de Handbal din Ungaria, și mai are șanse matematice de a merge în semifinale.

paula ungureanu - handbalTricolorele au reușit să se impună luni seară, cu scorul de 22-20 (9-14), la Debrecen, într-un meci din Grupa principală 1 a Campionatului European din Ungaria și Croația – EURO 2014.

După o primă repriză slabă, în care au marcat doar 9 goluri și au primit 14, tricolorele au făcut o repriză, a doua, excelentă, în care a primit doar șase goluri.

România a restabilit egalitatea în minutul 45, 16-16, iar cinci minute mai târziu prelua conducerea, cu 18-17.

Pe finalul partidei, jocul a fost echilibrat și a căpătat accente dramatice (18-18, 19-19), dar România a marcat de trei ori la rând, prin Brădeanu și Neagu (2), apropiindu-și victoria, un succes care păstrează șansele teoretice de calificare în semifinale.

Paula Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 20 de mingi parate din 39 (51% procentaj), chiar dacă MVP-ul meciului a fost declarată Cristina Neagu.

Ca să poată ajunge în semifinale, România trebuie să învingă Polonia, iar Danemarca să termine la egalitate partida cu Spania și Ungaria să piardă cu Norvegia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata