Breaking news

România a învins Rusia la fotbal pe plajă

loading...

Fotbaliștii echipei națioanle de fotbal pe plajă au învins reprezentativa Rusiei, numărul 2 european, şi merg în optimile de finală ale calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011.

fotbal-plajaTricolorii au învins, marţi, cu scorul de 5-3, reprezentativa similară a Rusiei, locul doi la nivel european, în ultimul meci din cadrul grupei C a calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011. Golurile echipei antrenate de Stere Dămăşaru au fost marcate de Măciucă, Posteucă, ambii câte două goluri, şi Carauleanu.

În urma acestei victorii, România a câştigat grupa C din care au mai făcut parte echipele Slovaciei şi Andorrei. Cele două formaţii, Rusia şi România, erau calificate în faza optimilor de finală ale calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011, competiţie care se va disputa la Roma.

Pentru a se califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2011, care va fi găzduit de Roma, reprezentativa României trebuie să acceadă până în faza semifinalelor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata