Breaking news

România a învins Irlanda de Nord cu 2-0, în preliminariile EURO 2016

loading...

Naționala României a învins Irlanda de Nord cu scorul de 2-0, pe Arena Națională din București, în preliminariile EURO 2016 la fotbal. Paul Papp a marcat ambele goluri ale partidei.

tvr 1 -  romania - ungaria - audientaAnghel Iordănescu a debutat cu dreptul în cel de-al treilea mandat de selecționer al naționalei de fotbal.

România este tot mai aproape de calificarea la Campionatul European de Fotbal din 20126, după ce vineri seara a învins Irlanda de Nord, cu scorul de 2-0. Eroul tricolorilor a fost fotbalistul Paul Papp care în doar cinci minute a marcat ambele goluri. Papp a deschis scorul în minutul 74 care s-a infiltrat în careul advers, la o fază prelungită, în urma unui corner.

Cinci minute mai târziu, Paul Papp a reușit dubla în minutul 79, când a înscris cu capul în urma centrării reușite de Sânmărtean.

România reușește astfel să câștige în fața Irlandei de Nord după o pauză de 29 de ani și să își ia revanșa după eliminarea amară din 1985 din preliminariile Mondialului din Mexic.

Cu această victorie, România a acumulat zece puncte și urcă pe primul loc în Grupa F. Tot vineri seara, Ungaria a învins Finlanda cu 1-0, iar Grecia a încasat o înfrângere rușinoasă de la Insulele Feroe, cu 2-0.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata