Breaking news

România a învins Insulele Feroe cu 1-0 în preliminariile Euro 2016

loading...

România s-a impus la limită, scor 1-0, în fața modestei echipe de fotbal a statului Insulele Feroe, în cadrul preliminariilor Europeanului din 2016.

romania fotbalNaționala de fotbal a României a învins Insulele Feroe cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Claudiu Keșeru în minutul 21, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în prezența a 14.000 de spectatori.

Deși au început în forță meciul, ratând în minutul trei o ocazie mare de gol, tricolorii au jucat modest cu o națională fără valori în lot.

România a deschis scorul în minutul 21, când Maxim a executat o lovitură liberă, mingea a fost deviată de zid, a lovit bara și Keșeru a trimis-o în plasă.

Tricolorii au făcut în continuare un joc de uzură, cu multe greșeli, iar ocaziile create au fost destul de puține: două șuturi ale lui Papp (31, 32) și altul al lui Maxim (40), care nu au nimerit ținta.

Prima ocazie din repriza secundă a venit abia în minutul 65, când portarul Nielsen nu a putut reține mingea expediată din lovitură liberă de Maxim, însă Popa nu a reușit să o trimită în plasă din doi metri.

Răzvan Raț , căpitanul naționalei României, a bifat selecția cu numărul 103, depășindu-l în clasamentul selecțiilor pe Ladislau Boloni. În ierarhia all time a naționalei Raț este depășit de Gheorghe Popescu (115), Gheorghe Hagi (124) și Dorinel Munteanu (134).

România va juca următorul meci din preliminarii pe 13 iunie, cu Irlanda de Nord, în deplasare. În celelalte meciuri din grupa F, s-au înregistrat următoarele rezultate: Irlanda de Nord – Finlanda 2-1 și Ungaria – Grecia 0-0.

Clasament Grupa F, preliminarii Euro 2016:

1. România – 13 puncte

2. Irlanda de Nord – 12 puncte

3. Ungaria – 8 puncte

4. Finlanda – 4 puncte

5. Insulele Feroe – 3 puncte

6. Grecia – 2 puncte.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata