Breaking news

România a învins Cehia și s-a calificat în optimi la Mondialele de Handbal din Serbia

loading...

România a învins vineri seară, Cehia în ultimul meci din Grupa D, la Mondialul de Handbal Feminin din Serbia, bifând astfel a patra victorie.

mondiale handbal femininRomânia a încheiat pe locul doi, Grupa D, după victoria 29-23 din partida cu Cehia, acumulând 8 puncte de 10 posibile.

România a jucat slab în primele zece minute cu Cehia. A deschis scorul în minutul 1, prin Pintea, a ratat o aruncare de la 7 metri și a încasat trei goluri.

După debutul slab, tricolorele s-au încălzit. Paula Ungureanu a închis poarta iar fetele antrenate de Gheorghe Tadici au marcat gol după gol, scorul devenind în scurt timp 6-3 (min. 14).

La pauză, România conducea cu 14-7, Paula Ungureanu apărând și două aruncări de la 7 metri.

Tricolorele au început excelent repriza secundă, marcând cinci goluri la rând, astfel că scorul a ajuns la 19-7 în minutul 35.

După care, a venit un moment bun pentru cehoaice care au marcat cinci goluri la rând. Perioada slabă a continuat, echipa noastră reușind un singur gol timp de zece minute, în timp ce adversarele au punctat de nouă ori, pentru 20-16, în minutul 45.

Tadici a reintrodus-o în poartă pe Paula Ungureanu și echipa noastră a câștigat încredere refăcând din diferență, până la nouă goluri, 26-17 în minutul 51. România a încheiat partida cu scorul de 29 la 23 și s-a clasat pe locul 2 în Grupa D, după Germania, care termină grupa fără înfrângere.

În optimile Mondialului de Handbal, România va juca cu Polonia, duminică, de la ora 21,15.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata