Breaking news

România a învins Belgia la Euro Futsal 2014

loading...

România a debutat cu o victorie la Campionatul European de futsal, chiar împotriva țării gazdă, Belgia. Tricolori s-au impus cu un scor clar de 6-1.

romania euro futsal 2014Naționala de futsal a României a reușit să se impună clar în fața naționalei Belgiei, în primul meci disputat la Euro 2014, marți seara, la Antwerp, în grupa A a competiției.

Echipa antrenată de Nelu Stancea a controlat tactic meciul și a condus permanent pe tabela de marcaj, obținând cea mai clară victorie a sa la un turneu final.

Emil Răducu  a deschis scorul în minutul 3 și 23 de secunde, iar Florin Matei a majorat diferența la 2-0 în minutul 14 și 38 de minute.

În partea secundă, Robert Lupu a marcat al treilea gol al tricolorilor (22:47), însă imediat gazdele au redus din diferență, prin Rahou (23:33).

Gazdele au scos portarul și au forțat cu un jucător de câmp, dar România a dejucat această tactică și a mai punctat de trei ori, prin Marian Șotârcă (32:11), prin portarul Vlad Iancu (35:20) și prin Salhi (39:20, autogol).

Ultimul gol a venit când belgienii rămăseseră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Rahou pentru al doilea cartonaș galben.

România a mai jucat sferturi de finală în 2012. Joi 30 ianuarie, România va întâlni Ucraina, urmând ca sâmbătă 1 februarie să se desfășoare ultimul meci din grupa A, Ucraina — Belgia.

În sferturile de finală ale Euro Futsal 2014, merg din fiecare grupă, primele două echipe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata