Breaking news

România a învins Australia la polo

loading...

Victorie de plamares pentru echipa de polo a României în fața echipei de polo a Australiei, în cadrul Cupei Mondiale de la Oradea.

polo_romaniaPoloiștii români au învins Australia cu scorul de 11-9, în ziua a doua a Cupei Mondiale, care are loc în bazinul olimpic “Ion Alexandrescu” din Oradea.

De remarcat evoluţia senzaţuională a portarului Dragoş Stoenescu, acesta având 13 intervenţii salvatoare!

Pentru echipa noastră au înscris Cosmin Radu (3 goluri), Kalman Kadar (3), Nicu Diaconu (1), Ramiro Georgescu (2), Andrei Iosep (1), Andrei Buşilă (1). Golurile echipei de la Antipozi au fost reuşite de William Miller (3), Aaron Younger (1), Sam McGregor (2), Richard Campbell (2), Anthony Martin (1).

Este a doua victorie consecutivă a echipei naționale de polo a României în cadrul Cupei Mondiale, după ce ieri a învins categoric Iranul  cu 26-1. Mâine va juca ultimul meci din grupă, cu vicecampioana mondială Spania, de la ora 17:00, TVR 1 transmiţând în direct şi acest meci al reprezentativei noastre.

Primele patru clasate la Cupa Mondială de la Oradea obţin calificarea directă la Campionatul Mondial de anul viitor, din China. Dacă printre acestea se va număra şi Serbia, care este deja calificată la CM din 2011, în calitate de câştigătoare a Ligii Mondiale, la competiţia de anul viitor va participa şi echipa clasată pe locul cinci la Cupa Mondială de la Oradea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata