Breaking news

România a cucerit trei medalii la FOTE 2013

loading...

Emil Imre  Dorottya Buzaş sunt sportivii care au adus cele trei medalii pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013.

Emil Imre si DorottyaTrei medalii, dintre care una de aur și două de argint, şi 8 clasări în primele 10 locuri la întrecerile desfăşurate la Braşov, Poiana Braşov, Valea Râşnoavei, Valea Cărbunării, Cheile Grădiştei şi Predeal, este palmaresul României la FOTE 2013.

Delegația României, formată din 60 de sportivi, a terminat cu fruntea sus cea de-a 11-a ediție a FOTE 2013, găzduită de țara noastră.

Emil Imre a spart gheața, luni, pentru România pe patinoarul din Poiana Braşov, cucerind prima medalie a delegației țării noaste la FOTE 2013, argint la short-track în proba de 500 metri.

A doua zi, Emil Imre a reușit să cucerească medalia de aur tot la la short-track dar pe distanța de 1000 de metri.

Cea de-a treia medalie a fost cucerită de Dorottya Buzaş la biatlon, argint în proba de 6 km sprint.

Tricolorii au mai obținut și două locuri 5 prin Cătălin Dimitrescu, la patinaj artistic, şi de echipa de sărituri cu schiurile la trambulina HS 100 (K90). Un loc 6 i-a revenit echipei României la hochei pe gheaţă. 

Trei locuri 8 au fost obţinute de săritorii cu schiurile Iulian Pîtea, Dana Haralambie, şi de ştafeta mixtă a României la biatlon. Un loc 9 i-a revenit echipei României la schi fond, în proba de ştafetă mixtă pe 20 km, iar un loc 10 a fost cucerit de Tamas Antal la patinaj viteză, în proba de 1.500 m.

Astă seară, de la ora 19.30 va avea loc ceremonia de închidere  Fote 2013, transmisă în direct de TVR.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata