Breaking news

România a câștigat medalia de aur la minifotbal la Olimpiada Internațională Media

loading...

Vești bune de la Olimpiada Internațională a Jurnaliștilor. Tradiția la minifotbal se confirmă încă odată. România a cucerit medalia de aur la minifotbal la Olimpiada din Muntenegru.

romania olimpiada jurnalistiJurnaliștii sportivi confirmă valoarea românilor în materie de minifotbal. În ziua în care naționala de minifotbal a obținut calificarea în optimi de finală la Europeanul din Croația, naționala de jurnaliști a câștigat aurul la minifotbal la Olimpiada Internațională Media.

Naționala jurnaliștilor români a cucerit medalia de aur la minifotbal după victoria obținută în fața Belgiei, scor 2-1.

Tricolorii, constituiți în Clubul Sportiv al Jurnalișilor, au trecut mai întâi de Bosnia – Herțegovina (5-4, după lovituri de departajare), Liban (4-2) și Canada (4-1) la Olimpiada Internațională Media din Muntenegru.

În semifinale, ziariștii, care sunt sponsorizați de Stanleybet (pariuri sportive online și offline) și de Aqua Carpatica, au depășit Marea Britanie, scor 6-1.

Componenții delegației României au mai cucerit medalii la natație, tenis de masă și cros.

La ediția din acest an a OIM au participat peste 200 de jurnaliști din 20 de țări, precum Canada, Brazilia, Rusia, Macedonia, Belgia, Franța sau Slovenia.

Aurul cucerit de jurnaliști la minifotbal se adaugă celor cinci titluri obținute de naționala de minifotbal la Europene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata