Breaking news

Roger Federer, eliminat de la Wimbledon de Sergiy Stakhovsky

loading...

Roger Federer, cap de serie numărul 3 și câștigător de 7 ori a turneului de la Wimbledon, a fost eliminat miercuri seară, în turul doi de ucraineanul Sergiy Stakhovsky.

roger federer si Sergiy StakhovskyÎncă o eliminare surprinzătoare de pe iarba londoneză în ediția 2013 a Wimbledonului. După eliminarea lui Rafael Nadal încă din primul tur, azi, Roger Federer a fost trimis acasă.

De șapte ori campion la Wimbledon, Roger Federer a fost eliminat, în mod surprinzător, în patru seturi, în turul doi, de către ucraineanul Sergiy Stakhovsky.

Federer a câștigat primul set în tie-break, cu 7-6(7-5), a pierdut setul doi tot în tie-break cu același scor 6-7(5-7). Setul trei a făst câștigat de ucrainean cu 7-5. Setul patru a fost câștigat de Sergiy Stakhovsky în tie-break cu 7-6(7-5), pe serviciul elvețianului.

Astfel că după trei ore de joc, legendarul Federer este eliminat prematur de la Wimbledon de Sergiy Stakhovsky, ocupantul locului 116 ATP.

Nu este singura eliminare surpriză de azi de la Wimbledon. Maria Sharapova, cap de serie numărul trei în competiția feminină, a fost eliminată de portugheza Michelle Larcher De Brito, locul 131 WTA.

Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numărul 6, s-a retras la scorul de 1-2, pentru Ernests Gulbis.

În competiția masculină au rămas capii de serie, Novak Djokovic și britanicul Andy Murray.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata