Breaking news

Ricky Martin va cânta imnul Mondialului de Fotbal din Brazilia

loading...

Superstarul portorican, Ricky Martin a fost ales de organizatorii Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, găzduit de Brazilia, să cânte imnul oficial.

ricky martinLa 16 ani de când a cântat prima dată imnul acestei competiții, Ricky Martin este ales să S-a decis cântăreţul care va interpreta imnul Mondialul din Brazilia, din 2014.

Pentru a putea alege versurile și muzica, Ricky Martin va organiza un concurs televizat, sub numele SuperSong. În urma căruia se va decide varianta finală a piesei pe care o va înregistra ca și imn oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2014.

La ediția din 1998, a Mondialului de Fotbal, găzduită de Franța, Ricky Martin a cântat imnul oficial al competiției.  ”La copa de la vida”, a răsunat în difuzare pe tot parcursul competiției și a devenit mai apoi hit internațional, doborând recorduri de top în toată lumea.

Dacă în urmă cu 16 ani, când a interpretat prima dată imnul mondialului de fotbal, Ricky Martin avea doar 25 de ani și era cel mai râvnit superstar mondial, acum lucrurile stau cu totul altfel. Are 41 de ani, doi copii gemeni și o relație cu un bărbat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata