Breaking news

Real Madrid a câştigat trofeul Champions League

loading...

Real Madrid a învins sâmbătă seară, formația Atletico Madrid, pe stadionul Da Luz din Lisabona, și a câştigat Liga Campionilor pentru a zecea oară în istoria sa.

real madrid - liga campionilor 2014Finala sută la sută spaniolă, disputată în premieră de două echipe din același oraș, a fost câștigată în mod surprinzător de Real Madrid. Și asta după ce Atletico Madrid a scăpat printre degete trofeul, întrucât a condus cu din minutul 36, prin golul marcat de Diego Godin, până în minutul 90+3.

Sergio Ramos a fost cel care întors soarta partidei, după ce a reușit egalarea în ultimele secunde ale meciului și a împins finala în prelungiri. Gareth Bale  a reușit să aducă pe Real Madrid în avantaj, prin golul marcat în minutul 110, După care, Marcelo  a făcut 3-1 în minutul 118 şi Cristiano Ronaldo  a marcat ultimul gol al finalei, din penalty, în minutul 120.

Așa cum era de așteptat, finalul partidei a fost unul extrem de tensionat și antrenorul Diego Simeone a fost deranjat de un gest al francezului Varane şi a intrat în teren să-l ia la bătaie. Calmat cu greu, Simeone a părăsit gazonul şi arbitrul a putut să pună capăt partidei.

Sergio Ramos a repetat procedeul care l-a consacrat după marile victorii: a jucat rolul unui toreador.

Trofeul Ligii Campionilor a fost adus pe terenul de fotbal de ambasadorul finalei, fostul fotbalist portughez Luis Figo.

Real Madrid a jucat finala Ligii Campionilor pentru a 13-a oară, iar Atletico s-a aflat pentru a doua oară în ultimul act, de fiecare dată fiind învinsă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata