Breaking news

Răzvan Martin, aur la Europenele de Haltere de la Tirana

loading...

Răzvan Martin, medaliatul cu bronz la Olimpiada de la Londra, a cucerit joi, la actualele Campionate europene de haltere de la Tirana, medalia de aur, la stilul aruncat.

răzvan martinRăzvan Martin a cucerit joi prima medalie de aur a delegației sportive a României la Europenele de Haltere de la Tirana.

martin a obţinut titlul la stilul aruncat, cu 190 kg, după un concurs de mare tensiune. La această performanţă s-a adăugat şi medalia de bronz la total, cu 346 kg, pierzând a doua treaptă a podiumului doar la greutatea corporală. La stilul smuls, medaliatul nostru olimpic s-a situat pe locul 4, cu 156 kg.

La total, pe primul loc s-a situat surprinzătorul sportiv rus Dmitri Homiakov, cu un stil total neobişnuit, care a adunat la cele două stiluri 351 kg (161 kg, cu care a cucerit aurul la smuls, şi 190 kg, argint la aruncat), urmat de Alexandru Spac (Republica Moldova) – 346 kg la total (157 kg, medalie de bronz la smuls, şi 189 kg la aruncat, medalie de bronz).

Paul Stoichiţă a obţinut două locuri 4 (186 kg la aruncat, 334 kg la total) şi un loc 5 (la smuls, cu 148 kg).

Medalia de aur și cea de bronz cucerite de Răzvan Martin se adaugă celor trei cucerite de Irina Lăcrămioara Lepşa, una de argint la aruncat şi 2 de bronz la total şi smuls.

Astfel că bilanţul de până acum al delegaţiei României este de 1 medalie de aur, 5 de argint şi 6 de bronz, cu care ocupă un meritoriu loc 7 în ierarhia generală a campionatelor continentale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata