Breaking news

Rapid a fost exclus din Liga I de TAS. Concordia Chiajna revine în primul eșalon

loading...

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a decis vineri ca echipa FC Rapid București să fie exclusă din Liga I, iar în locul ei să intre Concordia Chiajna.

rapid - concordiaExcludere șoc în Liga I. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca rapidiștii să retrogradeze în Liga a II-a.

TAS a acceptat plângerea formulată de Concordia Chiajna  privitoare la ilegalitatea deciziei luate de LPF, de a organiza un meci de baraj cu Rapid şi că formaţia ilfoveană va lua locul Rapidului în Liga I.

Astfel, derby-ul dintre Steaua şi Rapid, programat pentru sâmbătă, ora 21:00, nu se va mai disputa.

Giuleştenii, care nu au obţinut licenţa pentru sezonul în curs, au disputat împotriva ilfovenilor, pe 13 iulie, meciul care le-a asigurat rămânerea în Liga I (scor 2-1).

Imediat după joc, şefii Concordiei au depus contestaţia la TAS, dar Instanţa de la Lausanne a dat o hotărâre provizorie care le-a permis giuleştenilor să înceapă campionatul, pentru a nu fi perturbat bunul mers al calendarului Ligii I.

Nicolae Cristescu, finanțator FC Rapid a declarat la Realitatea TV că: deocamdată nu văd nicio decizie, nu s-a primit absolut nimic oficial. nu am ce să comentez. noi nu știm nimic. Este o mare nedreptate dacă s-a întâmplat acest lucru. Această veste a venit ca o ghilotină. 

Mitică Dragomir, președintele LPF, a declarat la Realitatea TV că: FRF și LPF trebuie să pună în aplicare decizia TAS. Suntem obligați să reașezăm campionatul.  

Întrebat de moderatorul Realitatea TV ce se va întâmpla cu cele două meciuri nejucate de Chiajna în Liga I, Dragomir a spus că după părerea lui este normal ca acestea să se rejoace.

Sâmbătă, Steaua va juca meciul cu Concordia Chiajna și nu cu FC Rapid.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata