Breaking news

Rapid a câștigat barajul cu Concordia Chiajna și va juca în Liga I

loading...

Rapid București rămâne în Liga I și în sezonul 201-2014. Și asta pentru că sâmbătă seară a învins Concordia Chiajna în barajul de rămânere în primul eșalon.

rapid - chiajnaGiuleștenii au câștigat în mod dramatic, în prelungiri, barajul de rămânere în Liga I, după ce au învins cu 2-1, Conordia Chiajna.

Meciul de baraj s-a disputat sâmbătă seară pe stadionul Dinamo din București, în prezența a circa 8.000 de persoane. Partida fiind cu de toate: ploaie de cartonașe galbene și roșii, suspans, dramatism și eliminări de jucători pe bandă rulantă.

Golurile au fost marcate de Al. Coman ’83 şi Ioniţă ’91 pentru Rapid, respectiv Florea ’32 pentru Concordia.

Concordia Chiajna a deschis scorul după o acţiune personală a lui Daniel Florea, care după ce i-a driblat pe Voicu şi Abrudan, a înscris cu un şut de la opt metri, la colţul scurt sub transversală.

Rapid a egalat prin Roman, care a trimis mingea în poartă cu un şut de la 11 metri lateral dreapta.

Ioniţă a înscris pentru 2-1 cu un şut de la 16 metri în stânga lui Cobrea, după o pasă de la Dică, de pe dreapta, abia în minutul 91.

În timpul partidei au fost acordate nu mai puțin de zece cartonașe galbene și cinci roșii.

Vociu, Oroș, Dică, Savin și Corbea au primit pe rând cartonașe roșii și astfel au fost eliminați de pe terenul de joc.

La începutul partidei, suporterii giuleşteni au aprins zeci de torţe şi au adresa injurii FRF şi LPF.

Rapid a terminat pe locul 9 în ediţia trecută de campionat, dar nu a primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I, în timp ce Concordia a fost prima echipă de sub linia retrogradării (locul 15). Concordia a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne acest baraj de menţinere în Liga I.

Rapid va juca în prima etapă a Ligii I cu FC Vaslui, în deplasare, pe 22 iulie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata