Breaking news

Raluca Olaru va juca pentru a treia oară consecutiv, finala de dublu de la Nurnberg

loading...

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena s-au calificat vineri, în finala de dublu feminin de la turneul de tenis de la Nurnberg.

TENNIS-FRA-OPEN-ROLAND-GARROSPentru a treia oară consecutiv, Raluca Olaru va juca finala de dublu feminin de la Nurnberg, dar cu altă parteneră.

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena s-au impus vineri, în semifinale, în fața perechii formate din Elena Bogdan și Eva Hrdinova.

După o oră și cinci minute de joc, Olaru și Arruabarrena s-au impus în două seturi, scor 6-2, 6-3.

În finală, Raluca Olaru și Lara Arruabarrena vor juca pentru trofeu cu perechea formată din Hao-Ching Chan și Anabel Medina.

Accederea în finală asigură perechii româno-iberice un cec în valoare de 5.161 de euro și câte 180 de puncte WTA. În cazul în care vor câștiga finala, Olaru și Arruabarrena vor primi 9.919 euro și câte 280 puncte WTA.

Raluca Olaru a cucerit în 2013, turneul de dublu de la Nurnberg, alături de Valeria Solovyeva. A fost prima ediție a competiției din Nurnberg, unde la simplu feminin s-a impus Simona Halep.

În 2014, Raluca Olaru a făcut pereche la Nurnberg cu israelianca Shahar Peer, cu care a ajuns în finală, unde au fost învinse de cuplul Michaella Krajicek/Karolina Pliskova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata