Breaking news

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko, în turul doi al probei de dublu feminin de la Australian Open

loading...

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko s-au calificat miercuri, în turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului de Garand Slam de la Australian Open 2014.

raluca olaru si Varvara LepchenkoRaluca Olaru este prima româncă calificată în turul doi la dublu feminin la Australian Open, unde face pereche cu americanca Lepchenko.

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko au reușit să câștige primul set cu scorul de 6-2, în fața perechii japoneze formată din Shuko Aoyama și Misaki Doi, după 37 de minute de joc.

Perechea româno-americană a făcut primul brake la scorul de 1-1, iar pe cel de-al doilea la scorul de 4-2. După care și-au adjudecat setul pe propriul serviciu.

Olaru și Lepchenko au început bine și setul doi, reușind să facă brake pe primul serviciu al japonezelor. La scorul de 3-1, Olaru și Lepchenko au ratat o minge de 4-1. În cele din urmă, românca și americanca și-au adjudecat setul doi cu scorul de 6-4.

În turul doi, Raluca Olaru și Varvara Lepchenko vor juca cu perechea formată din Liezel Huber și Hao-Ching Chan, favoritele numărul 13 ale turneului de dublu.

Accederea în turul secund la dublu la Australian Open, le asigură româncei și americancei un cec în valoare de 21.000 de dolari și 130 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata