Breaking news

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko, eliminate în turul doi la Australian Open

loading...

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko  au părăsit, vineri, competiția de dublu feminin de la Australian Open, fiind eliminate în turul doi de perechea formată din Liezel Huber și Hao-Ching Chan.

raluca olaru si Varvara LepchenkoRaluca Olaru se oprește în turul doi la dublu feminin la Australian Open 2014, la fel ca și compatriotul său, Horia Tecău.

Raluca Olaru și Varvara Lepchenko au pierdut primul set cu 6-4, în fața perechii formată din Liezel Huber și Hao-Ching Chan. Perechea româno-americană a cedat setul după 42 de minute de joc, întrucât la scorul de 1-1, și-au pierdut serviciul iar la scorul de 3-2, au ratat o minge de re-brake.

La fel ca și în primul set, Olaru și Lepchenko și-au pierdut serviciul în setul doi, la scorul de 1-1. Românca și americanca au reușit egalarea la 3-3, scor la care din nou și-au pierdut serviciu. Din fericire, Olaru și Lepchenko au făcut din nou re-brake și au egalat scorul la 4-4 în setul doi. După care, au urmat la serviciu și au preluat conducerea cu 5-4. În cele din urmă s-a ajuns la tie-break unde românca și americanca au pierdut cu 7-4.

Pentru accederea în turul secund la dublu feminin la Australian Open, Raluca Olaru și Varvara Lepchenko, vor primi un cec în valoare de 21.000 de dolari și 130 puncte WTA.

În turul doi la dublu feminin se mai află calificată o singură româncă, Monica Niculescu care face pereche cu Klara Zakopalova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata