Breaking news

Raluca Olaru, învinsă în finala probei de dublu la Nurnberg

loading...

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și israelianca Shahar Peer a pierdut trofeul de dublu feminin din cadrul turneului de tenis de la Nurnberg, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

raluca olaru si Varvara LepchenkoRaluca Olaru și Shahar Pees au fost învinse în trei seturi, scor 6-0, 4-6, 10-6 de cuplul Michaella Krajicek (Olanda)/Karolina Pliskova (Cehia). Perechea româno-israeliană a cedat finala după doar o oră și 17 minute de joc.

Astfel că românca nu a reușit să-și adjudece pentru a doua oară consecutiv titlul la dublu feminin în cadrul turneului de la Nurnberg. În 2013, Olaru a căștigat proba de dublu alături de rusoaica Valeria Solovieva.

Pentru că au jucat finala, Olaru și Peer au primit un cec de 5.161 euro și 180 de puncte WTA pentru performanța lor.

Raluca Olaru a jucat sâmbătă, a cincea sa finală WTA de dublu din carieră, având trei titluri până acum, în 2008 la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk), în 2011 la Acapulco (alături de ucraineanca Maria Koritțeva) și anul trecut la Nurnberg. Raluca a mai jucat o finală WTA anul trecut la Katowice, alături de Solovieva.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata