Breaking news

Raluca Olaru a ratat calificarea în finala turneului de dublu de la Hobart

loading...
0 7

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena au ratat vineri, calificarea în finala probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la Hobart, Australia, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

raluca olaru - bakuDupă un început bun și un set câștigat lejer, jocul perechii româno-iberice a început să scârțâie din toate balamalele. Astfel că după o oră și 16 minute de joc, au cedat partida în fața perechii formate din Kiki Bertens și Johanna Larsson.

Raluca Olaru și Lara Arruabarrena au debutat cu break în semifinala jucată cu perechea formată din Kiki Bertens și Johanna Larsson. Și după 28 de minute de joc, și-au adjudecat primul set cu scorul de 6-2, întrucât au reușit al doilea break la scorul de 4-2.

În setul doi, la scorul de 1-0, Raluca Olaru și-a pierdut serviciul și perechea româno-iberică s-a văzut rapid condusă cu 3-0. La scorul de 3-1, Olaru și Arruabarrena au ratat trei mingi de re-break, care le puteau readuce în set și meci. Însă după 37 de minute de joc, Raluca Olaru și Lara Arruabarrena au pierdut setul doi cu 3-6 și astfel s-a ajuns la super tiebreak pentru a se stabili finalistele turneului de dublu de la Hobart 2015.

Unde, din păcate, Olaru și Arruabarrena au pierdut cu 6-10. Accederea în semifinale le asigură câte 110 puncte WTA și un cec în valoare de 3.435 de dolari.

În semifinale la Hobart se află și deținătoarea trofeului din 2014, Monica Niculescu. În acest an, românca face pereche cu Vitalia Diatchenko. Cele două vor juca azi în semifinale cu perechea formată din Ajla Tomljanovic și Heather Watson.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata