Breaking news

Rafael Nadal ratează și US Open, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte

loading...

Vești proaste pentru fanii lui Nadal. Tenismenul nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al Anului 2014. Ibericul s-a accidentat la încheietura mâinii drepte și astfel ratează competiția de la Flushing Meadows.

rafael nadal - us openNumărul doi în lume, în tenisul masculin, ratează US Open, din cauza unei accidentări. După ce a ratat Mastersul de la Toronto și Cincinnati, Rafael Nadal nu va fi prezent nici la US Open, turneu pe care l-a cucerit în 2013, în fața lui Djokovic.

”Sunt sigur că înţelegeţi că este un moment foarte greu pentru mine, deoarece este un turneu pe care îl iubesc şi de unde am multe amintiri frumoase, cu meciuri disputate noaptea, cu fanii… Nu sînt multe lucruri de făcut, în afara faptului că trebuie să accept situaţia în care mă aflu şi, ca întotdeauna în cazul meu, să muncesc din greu pentru a fi la un nivel înalt”, a scris Rafael Nadal pe pagina lui de Facebook.

Rafael Nadal a cucerit de două ori în carieră, turneul de tenis de la US Open, în 2010 și în 2013, de fiecare dată a reușit să se impună în fața lui Novak Djokovic. În 2011 a jucat finala la US Open dar a pierdut-o în fața sârbului.

Pentru că nu va participa la US Open 2014, Nadal pierde 2000 de puncte ATP, iar de acest lucru va profita din plin Roger Federer care în prezent se află pe locul trei, la doar 3180 de puncte. Dacă elvețianul joacă finala la US Open, va trece în mod automat pe locul doi în lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata