Breaking news

Rafael Nadal rămâne lider, însă Djokovic îi suflă în ceafă

loading...

Rafael Nadal rămâne liderul clasamentului ATP cel puțin șapte zile, și asta pentru că duminică a câștigat pentru a noua oară în carieră, turneul de tenis de la Roland Garros. Însă, sârbul Novak Djokovic îi suflă în ceafă. Diferența dintre cei doi este de doar 170 de puncte.

rafael nadal si novak djokovicRafael Nadal ocupă în prezent primul loc în clasamentul de simplu masculin, cu un total de 12.500 de puncte.

Finala jucată duminică împotriva lui Nadal, la Roland Garros, îl apropie pe Novak Djokovic de primul loc în tenisul masculin. Nole are un total de 12.330 de puncte ATP.

Dacă Nadal câștigă turneul de la Halle, din această săptămână, ecartul dintre cei doi se mărește, întrucât Nole nu joacă niciun turneu în această săptămână.

Pe locul trei în clasamentul ATP staționează elvețianul Stanislas Wawrinka, cu un total de 5.480 de puncte.

Andy Murray revine în top 5, grație semifinalei jucate la Roland Garros. Scoțianul urcă trei locuri în clasament și are acum un total de 4840 de puncte.

Letonul Ernests Gulbis intră în top zece, pe poziția a zecea, grație semifinalei jucate la Roland Ga rros și peirdută în fața lui Nole.

Gulbis reușește astfel cea mai pună poziție în clasamentul ATP din carieră, având acum un total de 2725 de puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata